1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika |
Madzia 38
Odpowiedzi: 354
Wyświetleń: 106141
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2017-07-08, 18:24 Temat: Rak jajnika |
Leki w chemii powinny zatrzymać ,straszne jest to wszystko ,biedni ludzie i biedna rodzina ,ta bezradność ,ale czasów doczekaliśmy ,trzymajcie się |
Temat: Rak jajnika |
Madzia 38
Odpowiedzi: 354
Wyświetleń: 106141
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2017-07-08, 11:31 Temat: Rak jajnika |
Niestety tak już jest u nas w kraju ,że chorując na raka masz przechlapane ,leczyć nie chcą ,na Sorze trzeba mieć siłę,żeby godzinami wyczekiwać,i jeszcze nie zawsze uzyskasz oczekiwaną pomoc,myśmy dwa dni temu były od 8 rano do 21.20 ja nie chorując byłam wykończona ,szkoda słów ,po naszej wizycie mówiłam mamie ,że następnym razem wyjdzie przed dom i wtedy zadzwonie po karetkę innego sposobu niestety nie widzę,dzwoniąc z domu jak tylko powiesz sprawa onkologiczna to bardzo często nie chcą przyjeżdżac,nie wiem czy należycie pod hospicjum domowe my tak i naprawdę bardzo pomagają ,również w wodobrzuszu ,moja mama nie miała ,ale kiedyś pytałam z ciekawości ,pozdrawiam serdecznie ,jest to cholernie ciężkie ta bezradność,zapiszcie mame do hd
[ Dodano: 2017-07-08, 12:34 ]
Jeśli cokolwiek się pogorszy bóle ,dzwoń mimo wszystko po karetkę ,mama leży i pojawiło się to i to nie mów o raku ,a jak przyjadą i nie uzyskasz pomocy,żadaj odmowy pisemnej leczenia |
|
|